Fırında tavşan pişirme konusunda deneyiminiz var mı? Marine etme süresinin ne kadar önemli olduğunu düşündünüz mü? Ben genellikle bir gece buzdolabında bekletiyorum, böylece etin lezzeti daha da artıyor. Ayrıca, pişirme sırasında sebze veya tavuk suyu eklemenin etin yumuşaklığına katkı sağladığını fark ettim. Sizce de bu, lezzeti artıran bir yöntem değil mi? Tavşan etini hangi baharatlarla denemeyi düşünüyorsunuz?
Fırında tavşan pişirme konusunda deneyiminiz var mı? Marine etme süresinin ne kadar önemli olduğunu düşündünüz mü? Ben genellikle bir gece buzdolabında bekletiyorum, böylece etin lezzeti daha da artıyor. Ayrıca, pişirme sırasında sebze veya tavuk suyu eklemenin etin yumuşaklığına katkı sağladığını fark ettim. Sizce de bu, lezzeti artıran bir yöntem değil mi? Tavşan etini hangi baharatlarla denemeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz