Tavşan dolması yaparken malzeme seçiminde nelere dikkat ettiğinizi merak ediyorum? Özellikle tavşanın taze ve iyi bir şekilde temizlenmiş olması gerektiğini belirtmişsiniz. Yerel bir kasaptan almak gerçekten de daha mı iyi, yoksa marketten almak da yeterli olur mu? Ayrıca, iç harcında kullanılan pirinç için önceden ıslatma işlemi neden bu kadar önemli? Bu aşamalar, yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor?
Tavşan dolması yaparken malzeme seçiminde nelere dikkat ettiğinizi merak ediyorum? Özellikle tavşanın taze ve iyi bir şekilde temizlenmiş olması gerektiğini belirtmişsiniz. Yerel bir kasaptan almak gerçekten de daha mı iyi, yoksa marketten almak da yeterli olur mu? Ayrıca, iç harcında kullanılan pirinç için önceden ıslatma işlemi neden bu kadar önemli? Bu aşamalar, yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor?
Cevap yaz